Mai napra megint nem volt túl sok energiám. Így maradtam az egyszerűség mellett. Igazából mára marokkói kaját terveztem, de aztán menet közben véletlenül rákattintottam egy tócsni receptre és rájöttem, hogy szeretnék enni. Úgyhogy tócsni it is...
Reggeli:
1 db banán
Ebéd:
2 db teljes kiőrlésű kenyér
22 g lazackrém
24 g tonhalkrém
Vacsora: Tócsni párolt sárgarépával
Hozzávalók:
269 g krumpli
59 g hagyma
1 ek olívaolaj
6 g petrezselyemzöld
8 g csicseriborsó liszt
5 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt
131 g sárgarépa
4 ek olívaolaj a sütéshez
Elkészítés:
A krumplit lereszeltem, megsóztam, borsoztam és bio-vegetát tettem rá. A hagymát felszeltem, 1 ek olajon megsütöttem és a krumplihoz tettem. A petrezselyemzöldet szintén felvágtam és hozzátettem a krumplihoz. Mivel próbálok nem használni tojást, helyette 1 ek csicseriborsó lisztet összekevertem 1 ek vízzel. Ezt hozzátettem tojás gyanánt a masszához. Egy kevés lisztet szórtam rá, valamint egy nagyon kicsi vizet. Jól összekevertem és hagytam egy kicsit állni.
A répát felszeleteltem és egy nagyon pici olajon és kevés vízzel megpároltam.
A maradék olajat felmelegítettem egy teflonserpenyőben. Nem akartam bő olajban kisütni. A krumplis masszából a serpenyőre kanalaztam és szépen ellapítgattam.
A végén a répát a tócsnira halmoztam.
Ma azért belefért egy kis torna is. Bár iszonyat fáradtnak éreztem magam, mert nem aludtam rendesen. De úgy gondoltam, hogy ha nem tornázok, akkor másnap sajnálni fogom. Úgyhogy Leslie Sansone 4 fast miles-t csináltam. De persze előtte jól becelofánoztam magam tetőtől talpig...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése