Pénteki menü.
Mai napra kedvem volt felhasználni a megmaradt fél pizzát. Volt némi időm gondolkodni, úgyhogy kicsit továbbfejlesztettem a tegnapit. Nem sokkal ugyan, tettem hozzá egy-két hozzávalót, viszont mindenképpen dobott az ízén. Bár eredetileg sem volt rossz...
Reggeli:
26 g All Bran
8 g All Bran flakes
150 ml tej
Ebéd:
2 db teljes kiőrlésű kenyér
1 kis db vaj
Kb 30 g lazackrém
Vacsora: Pizza al salmone II.
Hozzávalók:
129 g (fél) pizzalap paradicsomkrémmel
13 g lilahagyma
7 g piros kaliforniai paprika
45 g füstölt lazac darabokban
30 g kapribogyó és kaprigyümölcs
24 g mozzarella
16 g rukkola saláta
1 ek olívaolaj
Elkészítés:
A lilahagymát nagyon vékony karikákra vágtam, tényleg vékonyra, hogy átsüljön rendesen. Rátettem a pizzára. Utána ráhalmoztam a lazacot, szépen elosztva. A paprikát szintén vékony szeletekre vágtam, ment a pizzára. A mozzarellát vékony szeletekre vágtam, elosztottam a pizzán. A kaprigyümölcsöket félbe vágtam, ezt is a pizzára tettem, a kapribogyókat pedig szépen rászórtam. Tekertem rá borsot, megszórtam kakukkfűvel. Előmelegített sütőben, kb 220 fokon 12 percig sütöttem.
Amikor elkészült, akkor rászórtam a rukkola salátát és megöntöztem az olívaolajjal. Még finomabb lett, mint a tegnapi...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése